Apparaten en accessoires
Spaghetti carbonara
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optioneel)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
2528 kJ /
604 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Kip met amandelen
25min
Spaanse risotto
40min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min